fredag 3 februari 2012

Årets första runda

Det lär vara Sierra Nevada ni ser i bakgrunden. Bergskedjan ser man i stort sett under hela rundan.

Kl 0746 stod jag så äntligen på första tee. Det var fortfarande ganska mörkt - bollträffen kändes rätt bra, men det var omöjligt att se vart den tog vägen.  Men se - där låg den om inte mitt på fairway så nästan. Och redan efter andra slaget så hade ljuset kommit. Banan är lång ca 5276 från röd tee. Det rullar rätt bra och dessvärre även på greenerna, som lutar en hel del, så attan så svårt att få stopp på bollen.Jag tappade väl några slag på banan, men är rätt nöjd ändå med dagen.
Vid lunchdags var det dags att åka in till Almeria och möta min syster vid tåget. Mycket kärt återseende. Nu slumrar hon en stund, hon har ju en tidsomställning på 9 timmar, men sen blir det en god middag på lokal

Bilden till höger är tagen från 18:e tee. Ni ser min balkong inringad på 4:e våningen, alltså med utsikt över banan. Sol från lunchdags och tills den går ner, eftersom balkongen går runt hörnet. Annars är lägenheten inte mycket att varken klaga eller skryta över.

2 kommentarer:

  1. Hotellet ser grymt fint ut. Nästan svårt att lämna för en golf runda eller? Hade du samma boll hela rundan? Det tror jag. Du har nog ett stabilt grundspel. Har ni fått nå varmare väder? Krama Carin från mig.

    SvaraRadera
  2. Ser framemot en bild på dig och din syster!
    Elisabeth

    SvaraRadera