torsdag 9 februari 2012

Så har jag då sett ännu ett världskulturarv - Alhambra i Granada. Gruvan i Falun är ju ett annat. Vilka fantastiska byggnader, terrasser, stenläggningar och jag vet inte allt.  Och utsikten ner till Granada är också överväldigande, om än lite överexponerad på bilden.
Idag var det marknad på Gran Plaza, ett turisteldorado, bussen dit var packad. Där fanns inte mycket av värde, men det är alltid roligt att titta på folk, även om Carin just här försöker komma fram till ett grönsaksstånd. Sen lämnade hon mig och fortsatte sin resa till Falun.
Ikväll kom så dagens överraskning, när det var prisutdelning efter onsdagens lagspel. Trots ganska mediokert spel i vår boll så hamnade vi på prisplats. Mycket uppskattat tema på prisbordet.
Annars är det inte speciellt vackert utanför stadskärnan.  Enorma plasttält med grönsaksodlingar som ligger vid Sierra Nevadas fot och ibland klättrar efter bergskanten, eftersom marken är billigare där. Imorgon är det dags för en helt vanlig golfrunda, utan tävling, få se om jag då äntligen kan få ett skapligt resultat. .

1 kommentar:

  1. Det låter som att du trivs. Håller med det är mycket slätter och odlingar. Ta en tur upp i bergen där finns det mycket att se. Lycka till med golfspelet i morgon.....

    SvaraRadera