tisdag 28 februari 2012

Sista dagen

Det drar ihop sig till hemresa och jag har redan börjat provpacka.  Det gäller att få med sig allting hem utan övervikt och det finns en våg nere i vår gemensamma lokal. Tur för övrigt att man inte behöver betala för dom kilo man lagt på sig personligen. Om ett par timmar ska jag spela en sista runda, det är en singeltävling, men dessutom spelar vi om månadens spelare i alla klasser.  Där ligger jag för närvarande fyra, så det blir nog svårt att ta sig till toppen. Efter tävling hem och packa golfbagen för att sen gå på prisutdelning och en sista middag. Klockan 0500 kommer bussen och hämtar i morgon bitti.

4 kommentarer:

 1. Det har varit kul att följa din blogg! Läste just att Dalarna haft rekordvärme. Alltid nåt för en hemvändande spanjorska!

  SvaraRadera
 2. Tack för att du följt bloggen, men det kommer minst ett inlägg till, där jag ska sammanfatta mina intryck. Och här är det verkligen varmt. Om 10 dagar ska jag till fjälls en vecka, hoppas det är varmt den veckan också.
  Hur länge ska ni vara kvar på Teneriffa?

  SvaraRadera
 3. Men hallå - menar du att du har bloggat färdigt???? REDAN??? Du har ju knappt tagit dig iväg från första tee! Skärpning!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nja, jag vet inte hur det blir, men sluta helt ska jag väl inte, men jag har ju valt en titel på bloggen som är lite snäv. Jag får se hur jag ska fixa det, det är rätt kul att breda ut sig lite mer än på facebook.

   Radera