torsdag 2 februari 2012

Sol och värme

Nåja, högst 10 grader varmt och iskall vind, det är vad som bjöds idag och dom närmaste dagarna kommer det nog att vara ungefär så.  Men jag ska ju vara här lite längre så det är bara att ha tålamod.  Igår kväll när vi anlände till hotellet vid midnatt var det 16 grader, så jag hann ändå känna på lite värme.
Ändå har dagen varit givande, jag har strosat runt och hittat ett par mataffärer. inspekterat golfbanan och dessutom tagit en promenad på en del av den 5 km långa strandpromenaden. Och många svenskar är det här, ryktet säger att vi är ca 160 personer. Dom flesta jag har träffat har i alla fall varit trevliga.
Ikväll blir det tidig sänggång kl 0756 ska jag stå på 1:a tee. Sen kommer min syster från Kalifornien och hälsar på här nere en vecka. Ska bli så kul att ses, det var drygt 4 år sen sist.
Hasta luego!

2 kommentarer:

  1. Kul att du är framme och har acklimatiserat dig något så när! Men jag sa ju att det är kallt i Spanien. Det värsta är, tycker jag, att det är så kallt inomhus! Så vad gör man utan fleece-tröja?

    SvaraRadera
  2. Vi får hoppas att värmen kommer så att svingen blir den rätta. Annars kanske spelet värmer så att ute temperaturen inte spelar någon roll;-).
    Ha det bra och hälsa moster Carin!!

    SvaraRadera