lördag 3 mars 2012

Tillbaka i verkligheten

Nu har jag varit hemma i några dagar och börjat samla ihop mina intryck efter en månad i solen. Redan nu är jag övertygad om att jag kommer att återvända nästa år, frågan är bara om det räcker med en månad och vilken eller vilka månader jag ska välja.  Nåväl det kan väl kallas i-landsproblem.  I vilket fall så vill jag tacka alla trevliga människor som gjorde det så enkelt att vistas i Roquetas som ensamresande -ensam kände jag mig aldrig.
Idag har jag tillbringat några timmar på sjön Runn, vilken fantastisk is det var, även om det kändes lite konstigt att ta på sig vinterutrustning efter en månad i värmen.  Om en vecka bär det iväg till fjälls för skidåkning på kalfjället och sen ska det väl bara vara en dryg månad innan golfsäsongen börjar i mellansverige.
Och även om den här bloggen bara var tänkt för min resa till Spanien så kommer jag nog att fortsätta blogga framöver, så fortsätt gärna titta in här ibland.

1 kommentar:

  1. Tycker det låter som om du haft en riktigt härlig tid. Ta det nu varligt på is och snö - du KAN göra nåt dumt (det har ju hänt) som kan hindra din fortsatta golfkarriär ...

    SvaraRadera