tisdag 8 januari 2013

Underbara dagar

Solen bränner om dagarna, men morgon och kväll får man allt ta på sig lite varmare kläder. Idag lånade jag en cykel och trampade strandvägen fram och tillbaka, en tur på ca 1,5 mil. Det är inte  specieltl ansträngande, eftersom det inte finns en backe på vägen, men härligt var det.
Imorgon spelar vi äkta make/fyrboll.  Jag har blivit tilldelad en man som jag aldrig sett. mycket intressant, här är man inte så noga med relationerna.

9 kommentarer:

 1. Hej själv Monika. Undrar om det är den Monika H som jag tror.

  SvaraRadera
 2. Aha, kan man få en man i Spanien? Finns det nån till mig, jag hade velat bo i lite varmare klimat!

  SvaraRadera
 3. Se nu inte till att det bli upptaget.... Äh det kan du vara värd förresten!

  SvaraRadera
 4. Jo det var Monika H - jag visade henne hur man gör för att kommentera ...!
  Håller tummarna stenhårt för att du dragit en vinstlott i make-lotteriet, äkta eller oäkta kan kanske vara strunt samma! (obs att jag inte skrev skit samma)
  Ha det!

  SvaraRadera
 5. Men måste du ha den där vedervärdiga spamspärren??? Himla svårläst. Jag har ingen, blogspot hejdar saker på egen hand. Typ viagrareklam o dyl.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det visade sig att "maken" redan hade en fru,som inte spelar tävlingar,men vi hade väldigt trevligt under rundan.

   Aina, hur tar man bort spamspärren? Visste inte att jag hade en sån, tänk vad grejer man drar på sig som man inte behöver.

   Radera
 6. Vad härligt det låter med cykeltur på strandpromenaden! Det där med tröja på morgon och kväll gäller även oss på Teneriffa. Vad gjorde man utan fleece?

  SvaraRadera
 7. Hej Ulla,
  Låter härligt med vädret och golfen. Här är det ju riktig vinter igen och jag åker skidor för fullt. Har inte så mycket tankar på golf just nu. Du "springer" nog ifrån mig i Hcp när du får spela golf i 2 månader. Ha det så bra. Kram från Agneta M

  SvaraRadera